Booking menu
English English

Gift cards

Gavekort Romantisk Pakke for to på Dalen Hotel 8 255 NOK

Skjem bort deg selv og din kjære og opplev hva det gode livet har å by på. La oss på eventyrhotellet Dalen Hotel skjemme dere bort med et opphold i historisk dobbeltrom i romantisk sus og nydelig mat i fantastiske omgivelser. Det hele starter med en liten forsmak med Champagne og assortert sjokolade på det historiske værelset, deretter inngår en Afternoon Tea som kan nytes i hotellets vakre salonger eller ute på vår terrasse. En aperitiff serveres i baren, før det er duket for en spennende kulinarisk 3-retters matopplevelse i vår Restaurant Bandak. Kvelden avrundes med vakre toner av klassiske musikk foran peisen. Neste morgen kan frokost nytes før avreise.

More information

Buy

Dalen Hotel Valgfri Sum

Velkommen til Dalen Hotel® i Telemark

Dalen Hotel, kjent som «eventyrhotellet» fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser.

Å kombinere et besøk på Dalen Hotel® med en seilas på Telemarkskanalen med et av veteranskipene M/S Henrik Ibsen® eller M/S Victoria er en enestående kulturhistorisk reise tilbake i tid sammen med moderne service og komfort.

Velkommen til et av Norges eldste trehoteller, kun 400 meter fra Telemarkskanalens endestasjon, Dalen Brygge med enkel adkomst til hotellet.

More information

The amount must be greater than 500 NOK and less than 25 000 NOK.
Amount (NOK):
Buy

Afternoon Tea på Dalen Hotel for to gjester. From 1 200 NOK

Klassisk Afternoon tea servert med smørbrød/snitter, hjemmelaget scones med creme fraiche og syltetøy og en herlig utvalg av søt bakst, serveres som standard med te*. Ønsker du å toppe opplevelsen finnes både vin og Champagne fra restaurantens vinkart.

*Afternoon tea kan dessverre ikke allergitilpasses. Vennligst kontakt hotellet for andre alternativer, eller se lunsjmenyen.

More information

Quantity:
Buy
More photos

Gavekort Telemarkskanalen

Telemarkskanalen strekker seg fra kyst til fjell med store variasjoner i landskap og særpreg. Fra sørlandsidyll ved kysten, via bølgende fruktlandskap i Midt-Telemark til høyfjellet og mektige Hardangervidda.
Velkommen til Telemark.
*Trykk på bildet for å få opp priser og rutetabeller om du er usikker på hvilken verdi gavekortet skal ha*

More information

The amount must be greater than 200 NOK and less than 12 000 NOK.
Amount (NOK):
Quantity:
Buy